Компанії, яка виготовляє озброєння для НАТО, Гладковський 15 разів відмовив у будівництві патронного заводу

28.03.2019, 19:32
18517

Компанії Stiletto, що озброює НАТО, було 15 разів відмовлено екс-заступником голови РНБО Олегом Гладковським у будівництві патронного заводу на території України. Таке рішення колишнього чиновника пов’язане з його бізнес-інтересами в Росії.

Читайте також: “Порошенко знав: Гладковські-Свинарчуки грабували “оборонку” з відома Президента”, – екс-заступник голови СБУ (відео)

На передовій на Донбасі українські солдати часто зіштовхувались проблемою нестачі сучасного озброєння, техніки та, навіть, амуніції і патронів. Забезпечення армії впало, практично, на плечі волонтерів, інформує “Під прицілом“.

Цікаво, що відомий світовий бренд з виготовлення патронів Stiletto пропонував українській владі побудувати на території держави завод з виробництва боєприпасів, в тому числі для вітчизняних бійців. Це б створило і додаткові робочі місця, і допомогло б побороти дефіцит патронів на фронті.

Втім компанія Stiletto, яка пропонувала доволі вигідні умови, 15 разів отримала відмову від Адміністрації президента Порошенка та Кабінету міністрів.

У Stiletto впевнені: будівництво патронного заводу в Україні блокує Росія і робиться це руками Адміністрації президента, зокрема, першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського, більш відомого під своїм справжнім прізвищем – Свинарчук. Про це сказав представник Stiletto у коментарі Валентину Бушинському в Gazeta.ua.

Як бачимо Олег Гладковський (Свинарчук), друг і бізнес-партнер Петра Порошенка, виявився найбільшим союзником Росії у війні з Україною, і саме з подачі та дозволу президента блокував усі можливості для розвитку армії та вітчизняного військово-промислового комплексу.

Петро Порошенко всі 5 років свого президентства годував армію лиш крихтами з оборонного бюджету і гальмував її розвиток усіма можливими способами, співпрацюючи при цьому з Кремлем. В цей час Гладковські (Свинарчуки) набивали свої кишені і кишені Гаранта мільйонами, прокручуючи злочинні схеми з розкрадання “оборонки”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com