Коноплянка розповів, чому перейшов у Донецький “Шахтар”

3.09.2019, 11:32
40135

Один із лідерів національної збірної України з футболу Євген Коноплянка дав перше інтерв’ю в якості гравця “Шахтаря”. Про це інформує пресслужба “гірників”, передає УНН.

Читайте також: Коноплянка здійснив трансфер до донецького ФК “Шахтар”

“Настрій радісний, та водночас я втомлений, адже спав усього лише три години. Хочеться якнайшвидше набратися сил. Але дуже щасливий! Готовий добиватися успіхів з новою командою”, – розпочав Коноплянка.

Футболіст підтвердив, що кілька років тому він міг також стати футболістом “Шахтаря”, і в цей момент донецька команда була найбільш зацікавлена у придбанні вінгера.

“Було таке. Скажу наступне: “Шахтар” захотів мене більше, аніж інші клуби. Мені приємно, і я відповідаю взаємністю. Щасливий бути в сім’ї цієї команди й клубу”, – зізнався Коноплянка.

Також українець вважає, що “Шахтарю” до снаги пройти груповий етап ЛЧ.

“Стовідсотково. Але ми можемо розмовляти багато, а залишилося це показувати на футбольному полі. Попереду дуже важливі матчі, Ліга чемпіонів, і вихід із групи нам до снаги. Потрібно ставити цілі. Чемпіонство. Про це навіть немає мови – завдання номер один. Тому я тут. Хочу щороку піднімати трофей чемпіона України”, – підсумував футболіст.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com