Конора Макгрегора арештували після сутички з фанатом

12.03.2019, 13:29
15949

Ірландський боєць змішаного стилю  Конор Макгрегор затриманий, а після цього звільнений під заставу в розмірі $ 12,5 тисячі, після нападу на фаната. Про це повідомляє британська газета Mirror.

Читайте також: Відомий боксер відлупцював підлітків за сніжки?

Боєць ввечері понеділка прямував з готелю в бік нічного клубу LIV в Майамі-Біч і зустрівся з фанатом, який хотів сфотографуватися зі спортсменом. Ірландець вихопив телефон з рук шанувальника, розбив його і пішов, забравши пристрій з собою. Поліція повідомила, що потерпілий оцінив вартість гаджета в $ 1 тис. Макгрегор не був затриманий на місці злочину, поліцейські знайшли спортсмена в будинку і взяли під варту в окружній в’язниці Майамі-Дейд, йому були пред’явлені звинувачення в пошкодженні чужого майна та пограбування.

Нагадаємо, що 9 березня Макрегор відбув покарання за напад на автобус, в якому знаходився російський боєць Хабіб Нурмагомедов, що відбулося 6 квітня 2018 року. За інформацією порталу MMA Junkie, спортсмен працював на громадських роботах в двох церквах нью-йоркського району Бруклін. П’ять днів ірландський боєць займався ручною працею. Крім громадських робіт, Макгрегор відвідав священика, який провів з ним довгу розмову, також його чекає тренінг з керування гнівом.

Відомо, що 30-річний Макгрегор є одним з найпопулярніших бійців UFC, він провів 25 поєдинків в змішаних єдиноборствах, здобувши 21 перемогу (18 достроково) і зазнав чотирьох поразок. Перший титул чемпіона UFC ірландець завоював в 2015 році, пізніше став першим в історії бійцем організації, який володіє двома титулами в різних вагових категоріях (напівлегкій і легкій) одночасно.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com