Консервований український червоний борщ постачатимуть у ЄС

9.02.2021, 14:15
94273

Український бренд “Стодола”, що займається виготовленням овочевих консервів, включив в експортну лінійку продукції консервований борщ, приготований за органічною технологією.

Читайте також: У США правнук українських переселенців годує американців борщем та варениками (відео)

Товар вже поставляється в ЄС, а власник компанії Ян Островський каже, що в цьому році його побачать і на українських прилавках, повідомляє сайт Agronza.

За словами Островського ідея почалася з поставок концентрованого борщу, який можна було просто розбавити окропом, в зону проведення ССО на волонтерських умовах. Потім компанія доопрацювала цей рецепт і почала випускати консервований в банках борщ на експорт.

Органічна версія виготовляється без додавання м’яса, оскільки прихильники “органік” часто є також вегетаріанцями і уникають продуктів тваринного походження. Крім того, як зазначає Ян Островський, органік-м’ясо в рецепті істотно б ускладнило технологію і сертифікацію продукту.

У найближчому майбутньому “Стодола” має намір удосконалити і упаковку, замінивши банки на реторт-пакети, а також розширити свій ринок, поставляючи борщ і в українські супермаркети.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com