Королеві світського життя – 36: як привітав Катю Осадчу коханий чоловік та інші знаменитості (відео)

12.09.2019, 15:32
41706

Сьогодні, 12 вересня, святкує свій день народження популярна українська телеведуча Катерина Осадча. Зірці виповнюється 36 років.

Читайте також: Оголена Катя Осадча викликала шалений фурор у мережі (фото)

Знаменитість запам’яталася телеглядачам не тільки як талановита ведуча з оригінальними капелюшками, а і як професіональна модель – професія, з якої починала свій тернистий шлях Катерина.

З дитинства Катя Осадча цікавилась музикою і танцями, але в 13 років вирішила почати кар’єру моделі. Після повноліття Катя повертається до України, аби спробувати себе в журналістиці. І саме відтоді починається кар’єра Осадчої як телеведучої, йдеться у “Сніданку з 1+1”.

Окрім того, що Катя Осадча зав’язала своє життя зі “Світським життям”, за спиною у зірки також є десяток телепроєктів, з яких “Маленькі гіганти”, “Модель XL”, “Танці з зірками”, “Голос. Діти” та “Голос країни”.

Саме щільний робочий графік подарував відомій телеведучій кохання з Юрієм Горбуновим.

“Зародження кохання сталося на сцені “Голосу країни”. Вже не пам’ятаю який це був сезон. Прямо там за лаштунками. Це ж службовий роман. Я взяв її за руку і сказав: “пішли, будем готуватися”. Зайшли за лаштунки й там, любов”, – пригадав зародження кохання чоловік зірки.

Читайте також: Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої показало фото з маленьким синочком

До речі, до дня народження Каті Осадчі Юрій Горбунов записав зворушливе відео, де він та українські зірки шоу-бізнесу вітають ведучу зі святом. До привітань у ролику долучилися Потап, Настя Каменських, Олена Кравець, Тіна Кароль, Дзідзьо та інші.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com