Коронавірус: Польща вводить посилений санітарний контроль на кордоні з Україною, Білоруссю та РФ

9.03.2020, 21:15
65962

Польща з вівторка, 10 березня, вводить посилений санітарний контроль на своєму зовнішньому кордоні − з Україною, Білоруссю та Росією. Як повідомляє “Польське радіо“, про це заявив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський.

Читайте також: В Італії через коронавірус в’язні влаштували масштабний бунт: є загиблі

Він зазначив, що сьогодні посилений контроль вводиться на кордоні з Німеччиною та Чехією, а з вівторка подібні заходи впровадять на зовнішньому рубежі.

“Від завтра усі медичні та санітарні процедури будуть повністю введені на нашому зовнішньому кордоні, тобто на кордонах з Україною, Білоруссю та Росією. Протягом кількадесяти годин усі польські кордони будуть захищені”, − сказав чиновник.

Читайте також: Повернулася з Італії: на Житомирщині в жінки запідозрили коронавірус

За його словами, комплексний контроль проводитимуть польські прикордонники, пожежники, митники та інспекція дорожнього транспорту. Пункти переходу працюватимуть цілодобово. На місці будуть карети швидкої та медики, а хвору людину безпосередньо з кордону госпіталізують.

Звертаючись до мандрівників, Маріуш Камінський попросив з розумінням та терпінням поставитися до ситуації, позаяк через контроль на кордонах зміниться організація дорожнього руху. Міністр наголосив, що вжиті дії є “в інтересах усіх нас”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com