“Коротше, все, як ви любите”: Вакарчук роздягнувся перед журналісткою Яніною Соколовою (відео)

1.06.2019, 15:21
27345

Музикант і лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук роздягнувся перед Яніною Соколовою, змусивши її прикрити очі рукою.

Читайте також: “Досить скромна людина”: Вакарчук розповів про свої мільйони, елітні авто та квартири в Києві

Це сталося під час зйомок програми “Рандеву”, а фрагментом відео українська журналістка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

“Ой все. Не знаю, як ви будете спати після такого відосу, але як на мене солодким снам воно сприяє. Наступного тижня найпопулярніший рок-музикант країни лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук. Буде все: і сміх, і секс, і сльози. Коротше, все як ви любите”, – підписала Соколова.

На ролику Вакарчук зняв перед нею червону сорочку, через що журналістка заявила, що не зможе заснути. Після цього він переодягнувся в білу футболку та обнявся з ведучою.

Соколова також зізналася, що в підлітковому віці була фанаткою Вакарчука. У 14 років вона чекала на кумира у запорізького спорткомплексу “Юність”, щоб взяти автограф. Бажаний підпис вона таки взяла і довго зберігала під склом.

 

View this post on Instagram

 

Ой всьо??‍♀️?? Не знаю, як ви будете спати після такого відосу, але як на мене солодким снам воно сприяє? Наступного тижня у #рандеву найпопулярніший рок-музикант країни лідер партії @golos.zmin . @sviatoslav.vakarchuk ??? Буде все: і сміх і секс і сльози. Коротше все як ви любите? #вакарчук #океан360? #океанельзи #святославвакарчук #okeanelzy #вакарчук #янінасоколова #янинасоколова #yaninasokolova #червонасорочка

A post shared by Yanina Sokolova (@yanina_sokolova) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com