Ковельчани отримали продуктові набори від волонтерів

15.05.2023, 11:30
140581

Жителі Ковеля, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від волонтерів.

Читайте також: “Українська команда” на Волині вручила продуктові набори вимушено переселеним особам (фото)

Про це повідомляється на сторінці “Українська команда. Волинь” у Facebook.

“Днями наші волонтери, спільно із партнерами – Благодійний фонд «Віримо в Україну», зустрілися із ковельчанами, які опинилися у складних життєвих обставинах та вручили їм продуктові набори”, йдеться у повідомленні.

Як зазначають волонтери, це уже не перша їхня зустріч із сім’ями, які через війну втратили роботу та потребують допомоги.

“Це уже не перша наша зустріч з сім’ями, які потребують допомоги. Щомісяця ми намагаємось провідати та не обійти увагою тих, хто цього потребує. Сьогоднішня зустріч не стала виключенням”, – говорить волонтерка “Української команди” у Ковельському районі Оксана Попіка.
Цього разу пакети містили в собі найнеобхідніші на кухні продукти: борошно, цукор, крупи, макарони, м’ясні та овочеві консерви, а також солодощі для найменших.
“Ми уже не вперше отримуємо допомогу саме від цих волонтерів. І щоразу вона була потрібна. Ми щиро дякуємо волонтерам “Української команди” та Благодійного фонду “Віримо в Україну” за те, що не забувають про нас і щоразу надають допомогу. Дуже цінно, що у нас є такі люди”, – дякує мама Наталія.

Благодійники додають, що будуть допомагати своїм землякам стільки, скільки це буде їм потрібно, адже в єдності наша сила.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com