КПВВ Новотроїцьке не працюватиме добу

17.03.2019, 18:50
16772

У неділю, 17 березня, у зв’язку з реконструкцією КПВВ Новотроїцьке не буде здійснюватися пропуск громадян та транспортних засобів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Читайте також: Українська митниця не працюватиме дві години

″З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, продовжуються роботи з реконструкції та розбудови контрольних пунктів в’їзду-виїзду на Донеччині″, – йдеться в повідомленні служби.

У КПВВ Новотроїцьке вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю, завершено будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для людей, що перетинають лінію розмежування.

За добу, коли буде перекритий пункт, планують встановити вже змонтовані конструкції, підключити їх до мереж електро- та водопостачання, а також проведення монтажних робіт із залученням важкої спецтехніки.

″Це мінімально необхідний час на проведення небезпечних електро- та монтажних робіт у місцях скупчення людей″, – підкреслюють у прикордонній службі.

Проведені ремонтні роботи створять більш комфортні умови для перетину лінії розмежування та збільшать його пропускну здатність.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com