“Крапка. До побачення”: в ефірі “Право на владу” стались емоційні переддебати Порошенка та Зеленського

12.04.2019, 10:30
20566

Вчора, 11 квітня, Петро Порошенко несподівано приїхав на ефір ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1”, де викликав на дебати свого опонента, кандидата Володимира Зеленського, який, тим часом, вже полетів до Парижа на зустріч з Макроном.

Читайте також: Глава ЦВК заявила, що дебати мають відбутись у студії “Суспільного”

“І зараз я би хотів звернутися до пана Зеленського, я переконаний, що він нас дивиться: я, пане Володимире, запрошую, з дозволу ведучої, вас на дебати в цю студію”, – сказав Петро Порошенко.

“Ми почнемо ці дебати. У нас буде шанс їх продовжити 14 квітня о 14-й на “Олімпійському” стадіоні, саме там, куди ви запрошували мене. І я думаю, що завершити ці дебати ми зможемо 19 квітня у студії “Суспільного телебачення”, – сказав президент.

Згодом Володимир Зеленський телефоном вийшов на зв’язок і між ним та Порошенком сталася емоційна суперечка. Зеленський сказав, що він перебуває у Франції і що президент про це знав, бо автомобілі СБУ начебто супроводжували його до аеропорту.

Що стосується дебатів, кандидат вкотре заявив, що запросив свого опонента на НСК “Олімпійський” на 19 квітня і чинний президент прийняв цю пропозицію. Порошенко подякував Зеленському і намагався спростувати його заяву про те, що автомобілі СБУ слідкували за кандидатом. І тут вони почали перебивати один одного.

“Вас не перебивав народ п’ять років, дайте мені сказати. Пане Порошенко, послухайте мене”, – сказав Зеленський Порошенкові. Під час розмови вони перебивали один одного і  не могли дійти згоди щодо остаточної дати дебатів.

Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: “Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати – це коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати”. Потім наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19 – на “Суспільному”.

Утім, його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться лише 19 квітня на НСК, а в ефірі – не дебати. “Ще раз наголошую: 19 квітня на НСК “Олімпійський” будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п’ять років тому, а Ви закінчите 22-го числа”, – заявив він.

Врешті Зеленський різко завершив розмову. “Зараз закінчу я. 19-го числа на НСК “Олімпійський”. Крапка. До побачення”, – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com