Кремль готує росіян до втрати ініціативи армії РФ та початку контрнаступу ЗСУ – ISW

25.03.2023, 12:05
137886

Широкомасштабний весняний “наступ” російських сил досягає кульмінації, а тому пропаганда починає готувати росіян до контрнаступу ЗСУ.

Читайте також: Залужний показав, як ЗСУ знищили російський корабель “Саратов” рік тому

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначають, що російський інформаційний простір, схоже, реагує на уповільнення наступальних операцій ЗС РФ. Командуванню окупантів не вдається повернути собі ініціативу, що викликає занепокоєння серед пропагандистів та політиків у Кремлі.

За словами аналітиків, російському військовому командуванню потрібно буде перекинути значну кількість сил на лінію фронту, щоб поновити наступальні дії.

Тим часом у російському інформаційному просторі вже готують ґрунт для контрнаступу ЗСУ. Крім того, повідомляється, що російські військові кореспонденти також говорять про те, що ЗСУ підуть у контрнаступ до того, як військово-промисловий комплекс РФ зможе збільшити виробництво та зміцнити потенціал окупаційних сил.

Раніше заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький повідомив, що ворог переорієнтовує напрямки для завдавання ракетних ударів по Україні. Енергетична інфраструктура залишиться під прицілом. Водночас головною ціллю стають військові об’єкти, а також концентрація військ ЗСУ і логістика.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com