Кремль все ближче – до краху існування: у РФ розвиваються два скандальні процеси

26.03.2022, 16:40
115711

У РФ розвиваються два скандальні процеси через розв’язану війну в Україні. Вони є вкрай руйнівні для авторитарного каркасу держави-агресора.

Читайте також: Мер Маріуполя дізнався у російських окупантів, навіщо вони нищать місто

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

За словами Подоляка, перший процес – у частині регіонів РФ була спроба часткової мобілізації. У найбільш депресивних і мовчазних реіонах. Як зазначив радник ОПУ, проте навіть там одразу почалася паніка. І щоб її зняти, спікери російського Міноборони вийшли на публіку з дивною заявою: мобілізація справді відбувається, але її нібито організували українські спецслужби.

“Немає жодних сумнівів у тому, що українські специ дуже професійні та легко проводять ІПСО на території Росії. Однак очевидною є спроба виправдати власне бажання компенсувати строковиками дедалі суттєвіші втрати живої сили в межах “геніальної” спецопераціі“, – написав радник ОПУ.

Другий процес – управлінська еліта категорично намагається сховатися від будь-якої публічності, які зникли з коментарійного поля. І тому, за словами Подоляка на перший план виходять або чисті пропагандисти, або ті, кого вчора вже списали й відправили на заслужену пенсію до того ж Радбезу.

“Найбільш органічний у цьому – Медведєв. Саме його поява в публічному полі безпосередньо вказує на те, що реальна панівна еліта відмовляється від публічної лояльності та шукає можливість так чи інакше втекти з “російського військового корабля”, – зауважив Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com