Кремлю стає дедалі важче ізолювати російське суспільство від наслідків війни – британська розвідка

27.10.2022, 14:01
129902

Кремль перебуває під громадським тиском через війну проти України. Відповідальність намагаються перекласти на регіональну владу.

Читайте також: “Наші вороги мають гарну зброю”: Кадиров закликав мобілізованих не скаржитися на нестачу автоматів, а здобувати їх у бою

Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великої Британії.

У розвідці нагадали, що прем’єр Росії Михайло Мішустін заявив, що мер Москви Сергій Собянін координуватиме “розробку заходів безпеки” в регіонах Росії. Це було за указом президента Росії Володимира Путіна про запровадження нового режиму рівнів небезпеки.

У британській розвідці вважають, що цей захід, ймовірно, призведе до більш тісної взаємодії губернаторів із системою національної безпеки РФ.

“Більш широка участь регіональних чиновників, ймовірно, частково спрямована на те, щоб відволікти громадськість від критики національного керівництва. Кремль застосовував подібний підхід під час кризи COVID-19. Проте Кремлю буде складніше ізолювати російське суспільство від наслідків “спеціальної військової операції” в Україні”, – йдеться у повідомленні відомства.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com