Кріштіану Роналду можуть позбавити державних нагород

25.01.2019, 16:26
8995

Роналду може втратити почесні державні нагороди через ухилення від сплати податків у Іспанії. Таку думку допустив президент Португалії Марселу Ребелу ді Соза. Про це інформує 24 канал.

Читайте також: Кріштіану Роналду засудили за ухиляння від сплати податків

Португальця можуть залишитися без нагород через несплату податків у Іспанії.
Відомо, що зірковий футболіст в 2016 році після перемоги на чемпіонаті Європи нагороджений орденом Великого хреста за заслуги перед Португалією. Окрім цього, у нього є медаль за заслуги перед рідним островом Мадейра.
“Закон простий: канцлер, що займається орденами, повинен вирішити, чи треба позбавити Кріштіану Роналду нагороди після нещодавніх подій. Ми повинні дозволити тим, у кого є необхідні повноваження, вирішувати – чи застосуємо закон в цьому випадку”,– цитують президента Португалії місцеві ЗМІ.
Нагадаємо,що за рішенням суду Роналду отримав 23 місяці позбавлення волі умовно за ухилення від сплати податків в Іспанії  під час виступу за “Реал” та має заплатити штраф у розмірі 18,8 млн євро .

Також зірка футболу  звинувачується у справі про зґвалтування. Кетрін Майорга з Лас-Вегаса розповіла німецькому виданню Der Spiegel, що її зґвалтував Кріштіану Роналду у 2009 році. Відразу після цього футболіст заплатив жінці 375 тисяч доларів за мовчання. Але у 2017 році її адвокат заявив, що договір є недійсним. Кріштіану усі звинувачення відкидає та називає їх фейком.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com