Кропивницький накрила потужна негода, вітер повалив дерева, дахи та стіни (фото)

17.10.2020, 18:22
86829

У суботу, 17 жовтня, від негоди постраждало місто Кропивницький Кіровоградської області. Шквальний вітер позносив дахи, позривав зовнішні конструкції на будівлях, а також зруйнував стіни в будинках.

Читайте також: На захід України насувається негода: I рівень небезпечності

Про це повідомив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко на своїй сторінці у Facebook.

“Страшної шкоди наробила сьогоднішня негода. Серйозно постраждав Кропивницький. Шквальний вітер позносив дахи, позривав зовнішні конструкції на будівлях… Навіть зруйнував стіни в будинках! Одним словом, біда. На гарячу лінію надходить багато дзвінків”, – написав він.

Назаренко зазначив, що задля подолання наслідків негоди працюють усі служби – надзвичайники, поліція, газовики, а також інші.

Також, за словами очільника ОДА, Кропивницька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій найближчим часом ухвалить план дій в цій ситуації.

За даними ДСНС України, у Кропивницькому внаслідок погіршення погодних умов частково пошкоджено покрівлі 20 житлових будинків, повалено близько 30 дерев та підтоплено 4 дворогосподарств. Жертв та постраждалих внаслідок негоди немає.

Нагадаємо, що від самого ранку 17 жовтня у Києві не вщухають дощі. Через зливу підтоплені проїжджі частини вулиць та ускладнено рух транспорту.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com