“Крутив, як міг і позбувся тих, кому щось обіцяв”, – журналіст Скрипін розповів про “свободу слова” на каналі Порошенка

20.04.2019, 12:16
21707

Український журналіст Роман Скрипін розкритикував слова Порошенка про “свободу слова” на “5 каналі”.

Читайте також: Зеленський на дебатах передав Порошенку питання від українців

Про це він написав у соціальних мережах.

“Щось Петро на “Олімпійському” круто зайшов про свободу слова на “5-ому каналі” у 2004. І що журналісти зробили революцію. Я все це слухав і дивився в бусі, який віз мене з Рас Мухамед до готелю в Шарм-Ель-Шейхові. Все що я міг зробити, сидячи на передньому сидінні, поруч з водієм, повернутися і сказати “П@здить!”. Чому так? Тому що “раком на барикадах”. Тому що журналісти 5-го робили свою справу, бо повірили команді мрійників. А він тупо користався цією ширмою.

Тільки мені відомо, скільки було сплачено власної крові та нервів за ту “свободу слова”. Як нею крутили, як циган сонцем, Стець, Адамчук, Лясовський, Порошенко. Як штаб Ющенка щиро вважав, що “5-ий канал” їхній медіа-ресурс. Вони щиро вважали так, бо Порошенко про це говорив там під час нарад. І в мене немає ніякої образи. Просто Порошенко є такий, яким є. Але йому я не вірю. На публічні домовленості він пішов вимушено. А потім просто позбувся тих, кому щось обіцяв”, – написав Скрипін.

Слова Порошенка на НСК “Олімпійський” Скрипін назвав “фальшивими промовами”.  

“Кожен вичинок має свою ціну. А чим більше хибних вчинків, тим більша ціна. Ні, я не ображений. Навіть дуже добре, що тоді відбулося як відбулося й довелося йти потихеньку у самостійне плавання без огидної пики власника, який не може визначитися зі своїми інтересами (це стосується усіх олігархів і наближених). Тому образи персональної немає.

Але за останні 5 років мене кілька разів пограбували. І тому я не ображений, а обурений. Нахабно запхали свою руку в мою кишеню й спитали: “Бабкі єсть? А єслі найду?”. Тому сумний вираз обличчя, удавана скорбота – це все не моя історія. Це так не працює. Я не знаю, яким буде результат виборів. Я не ЦВК. Але такими фальшивими промовами, як сьогодні на “Олімпійському”, переламати ситуацію на свій бік практично неможливо”, – наголосив журналіст.

Роман Скрипін також додав, що “Порошенко” не тотожно “Україна”.

“І Зеленському я не вірю. Інтуїтивно. Підстави прості: “Право на владу” в четвер на 1+1 – це облизування гланд. Дебати на “Олімпійському” – яскраве шоу і відсутність конкретики. Демонстративне вставання на коліна – вражаюче. Але це трюк одноразовий. В реальному житті, працюючи президентом, взагалі рачки стоятимеш. Не переконав. А на вибори піду. Піду обов’язково. Лити й лити ще вам за комір гарячу смолу”, – додав Роман Скрипін.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com