Кривава різанина у Кривому Розі: ким виявився вбивця (фото, відео)

9.11.2020, 10:08
88590

У суботу, 7 листопада, Кривий Ріг, та й усу Україну, приголомшила новина про те, що неадекватний чоловік почав нападати на перехожих з ножем. Чоловік завдав ножових ударів десятьом особам, серед яких була восьмирічна дитина. Від рук вбивці загинуло двоє людей (бать та син).  В МВС повідомили подробиці про нападника.

Читайте також: На Сумщині затримала педофіла, який зґвалтував на кладовищі школярку

Злочинцем виявився 29-річний мешканець Кривого Рогу Тарас Усенко. Він не заперечував того, що саме він скоїв злочин. Усенко говорив про те, що він “прийшов з пекла”, що “він Бог”, і що якийсь голос наказав йому вбити 15 осіб. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Рідні вбивці повідомили, що рік тому він їздив на заробітки до Чехії, а після повернення в рідне місто став зовсім іншою людиною. Усенко почав говорити про якихось демонів, але поводився не агресивно.

Коли поліція обшукала його житло, то виявила на стінах кімнати дивні містичні символи і концентричні малюнки. Психіатри спробують дати їм свою оцінку.

Масовий вбивця з Кривого Рогу порізав 10 осіб: ким виявився маніяк

“На жаль, наука поки не знайшла способу визначити заздалегідь, як і чому людина стає психічно ненормальною і в який саме момент вона стає смертельно небезпечною для оточення настільки, що її потрібно тримати під замком, надаючи психіатричну допомогу”, – заявив Геращенко.

Масовий вбивця з Кривого Рогу порізав 10 осіб: ким виявився маніяк

Поліція продовжує розслідувати цю справу, і намагається зрозуміти, чи не був злочин підбурюванням з боку третіх осіб. Чоловікові повідомлено про підозру у навмисному вбивстві та замаху на вбивство.

Зазначимо, що після множинних ножових поранень від рук вбивці помер 60-річний чоловік і його 30-річний син. Тіла загиблих знайшли за будівлею колишнього кінотеатру “Сучасник”.

Масовими вбивцями називають різновид серійних маніяків. Перші діють індивідуально без зв’язків з будь-якими рухами або ідеологією, нападають раптово і здійснюють серію злочинів в максимально короткий проміжок часу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com