Кубів лякає українців, які підтримують Зеленського підвищенням цін та поверненням корупціонерів

3.04.2019, 15:27
19278

Перший віце-прем’єр міністр економічного розвитку Степан Кубів заявив, що якщо Зеленського оберуть президентом, то зі “сховків вилізуть корупціонери” та відбудеться величезне підвищення цін. Про це він написав у своїй колонці для видання ″Ліга″.

Читайте також: Суд зобов’язав НАБУ порушити справу проти Кубіва

Чиновник уряду Гройсмана зауважив, що після перемоги Володимира Зеленського бізнес почне різко підвищувати ціни.

″Корупціонери, ті самі, з якими обіцяє боротися ″слуга народу″, швидко вийдуть зі сховків, куди вони повтікали за ці роки. І відкрито наживатимуться на кволості державної системи, яка тільки почала одужувати від цієї зарази. І наживатимуться про всяк випадок побільше, щоб пережити той самий один термін, на який начебто обіцяє прийти Зеленський″, – певен міністр.

Окрім цього, Кубів розкритикував Зеленського через його непрофесійність.

″Економіка покаже рецесію, гривня впаде, ціни зростуть, як і безробіття. Доходи родин зменшаться як закономірний наслідок зупинки реформ і невизначеності зовнішнього та внутрішінього політичного курсу України. Війна почне розповзатися за лінію розмежування, бо Президент – ще й Верховний головнокомандувач, який має чітко і ″без жартів″ чинити опір досвідченим професійним військовим (і сепаратистам, які за п’ять років набралися досвіду, зброї та не здадуть усе це дешево). Росія, якою керують нахабні, але без сумніву сильні та досвідчені політики, скористається політичною турбулентністю та невизначеністю в Україні. Відтак посилить політичну, економічну агресію та пропаганду, розширить сепаратизм у решту регіонів України аби спричинити ще більшу економічну нестабільність та стимулювати реванш проросійських сил″, – написав Кубів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com