Кучма порадив Зеленському менше говорити і більше робити

21.05.2019, 17:54
25844

Колишній президент України Леонід Кучма переконаний, що під керівництвом Президента Володимира Зеленського буде створена професійна команда, а йому він радить більше діяти і менше говорити. Про це Кучма сказав журналістам у місті Дніпро у вівторок, відповідаючи на запитання щодо порад новому Президенту, передає ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: Європейські партнери України не вірять у Мінськ, — Кучма

″Мені здається, все-таки під керівництвом нового Президента буде сформована професійна команда. Найголовніше – щоб вони бачили і виконували ті речі, які обіцяли. Адже 5 років тому нам теж обіцяли дуже і дуже багато″, – сказав Кучма.

Він переконаний, що буде добре, якщо новообраний Президент не буде ″майстром на всі руки″, на відміну від свого попередника Петра Порошенка.

При цьому Кучма зазначив, що Порошенку заважало те, що він був міністром закордонних справ, начальником у банку, міністром економіки – ″він намагався за всіх свої питання вирішувати″.

″Президенту новому я бажаю менше говорити і більше робити. Ми послухали про його перші кроки – правильною дорогою, як раніше говорили, йдете, товариші. Так що дай Бог йому на цьому шляху успіху. Я знаю цю людину (Зеленського), його головні чесноти – він чесний і порядний, чого нам сьогодні вкрай не вистачає″, – зазначив Кучма.

Відповідаючи на запитання про те, яку пораду про мир він би дав Зеленському, другий Президент сказав:

″Всі проблеми війни і миру – у руках однієї людини, пана Путіна. Які б зі свого боку ми не давали контрпропозиції – усе в тумані, адже йти на компроміс, піднявши руки, – думаю, це не влаштує Україну″.

″Тим більше, якщо так буде, то сьогоднішній президент довго не пропрацює – з політичних мотивів, як ви розумієте. А сьогодні з боку Російської Федерації поки одна мова – ультиматум, іншої, на жаль, немає″, – сказав Кучма.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com