Кулеба розповів, коли санкції проти РФ зможуть спрацювати

23.02.2022, 14:31
112048

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що стратегія запровадження санкцій проти Російської Федерації хвилями може працювати, якщо це продовжуватиметься стійко.

Читайте також: Путін заявив про надання військової допомоги “ЛДНР”, хоче роззброїти Україну та вимагає відмовитися від НАТО

Про це Кулеба на брифінгу за результатами переговорів із державним секретарем США Ентоні Блінкеном у Вашингтоні, пише “Інтерфакс”.

“Чесно скажу, що вчора, коли ми дізналися про перше розпорядження ввести санкції проти економічних активностей з т.зв. “ДНР/ЛНР”, ми були спантеличені, тому що ми побачили, як було покарано сторону, яка хотіла визнання, але не бачили як Росія, яка надала це визнання, покарана. Але ми побачили це сьогодні. Ця стратегія запровадження санкцій хвилями — це те, що може працювати, якщо це продовжуватиметься стійко”, — зауважив він.

Читайте також: ЄС ввів санкції проти Росії

Він підкреслив, що президент Росії Путін не повинен мати жодної хвилини, коли він може почати думати, що тиск досяг межі і що він не буде більше покараний.

“Тиск має нарощуватися. Якщо це включає регулярний випуск розпоряджень про нові санкції, ми будемо більш ніж раді бачити це”, — зазначив Кулеба.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com