Культовий фільм “Крик” перезапустять

13.03.2020, 15:50
66371

Минуло майже дев’ять років від прем’єри останнього фільму культової франшизи “Крик-4”, як стало відомо про перезапуск нової стрічки жахів.

Читайте також: Помер популярний актор брат-близнюк, який зіграв у фільмі “Няньки”

Як повідомляється у виданні The Wrap, для перезапуску франшизи “Крик” вже навіть призначили режисерів. Так, новим фільмом займатимуться Мет Беттінеллі і Тайлер Джіллетт, які зняли комедійний фільм жахів “Я йду шукати”.

Сценарист попередніх чотирьох частин комедійного хоррора “Крик” Кевін Вілльямсон стане виконавчим продюсером нової стрічки разом з Чедом Віллеллою.

Інші подробиці про нову стрічку не розголошуються. Невідомо, чи стане вона продовженням кінофраншизи або буде повним перезапуском серії.

Однак відомо, що знімання мають розпочатися в травні, однак чи буде цей план реалізований в розпал коронавірусу, ще невідомо.

Нагадаємо, серію фільмів “Крик” зняв режисер Вес Крейвен. Прем’єра першого фільму відбулася 1996 року, останній вийшов 2011-го. У центрі сюжету чотирьох картин дівчина на ім’я Сідні Прескотт, якій загрожував вбивця в масці. Також є серіал “Крик”, останній сезон якого вийшов минулого року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com