Культовий рок-гурт Imagine Dragons припиняє свою діяльність

18.12.2019, 17:31
57064

Культовий рок-гурт Imagine Dragons, соліст якого в жовтні вчетверте став татом, вирішив припинити свою діяльність.

Читайте також: Померла солістка легендарного гурту “Roxette”

Про це пише видання CNN.

Фронтмен гурту Ден Рейнольдс заявив, що йому та колегам по сцені потрібно взяти тайм-аут, оскільки вони вже майже десять років гастролюють світом. “Ми просто хочемо взяти перерву та побути з рідними. Нам потрібно заново дізнатися, що означає бути батьком чи сином”, – пояснив артист.

Наразі співак перебуває в Лас-Вегасі, де насолоджується відпочинком зі своєю дружиною Ейджою Волкман, семирічною дочкою Арров, дворічними близнючками Джіа і Коко та новонародженим хлопчиком Валентином.

“Ми намагаємось зараз трохи відпочити, щоб знову возз’єднатися із родиною та друзями. Тим більше, що у мене народився син і наш гітарист також нещодавно став татом. Ми намагаємося бути просто батьками. Втім, якщо стане складно, ми знову повернемося до виступів”, – зазначив Рейнольдс.

Також фронтмен гурту зізнався, що все ж продовжує писати пісні для Imagine Dragons.

Крім того, пауза у творчості дозволить Рейнольдсу відновити своє тіло та попіклуватися про стан свого здоров’я. Адже артист страждає від хвороби Бехтерева. Вона проявляється в хронічних болях у хребті, суглобах та зв’язках. Співак контролює свій стан за допомогою спеціальної дієти, йоги, вправ та розтяжок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com