Культовий серіал “Секс і місто” матиме продовження

28.03.2019, 19:12
18483

Приємний сюрприз для всіх шанувальників Керрі Бредшоу. Знаменитий комедійний серіал “Секс і місто” отримає продовження.

Читайте також: Культовий серіал повернеться на екрани

Близько року фанати культового серіалу обговорюють, чи буде продовження історії про найкращих нью-йоркських подруг і їхнє особисте життя. Так, але це буде нова історія! Вже в серпні 2019 року американська письменниця Кендес Бушнелл випустить книгу під назвою “Чи є ще секс у великому місті?” (Is There Still Sex in the City?).  Про це повідомляє видання Digital Spy.

В основі сюжету розкажуть про те, як бути п’ятдесятирічною, самотньою і жити яскравим життям.

“Раніше такого не було. Раніше, коли люди досягали п’ятдесятирічного віку, вони виходили на пенсію – менше працювали, витрачали більше часу на хобі, проводили час з друзями, які, як і вони, переходили на більш неквапливий спосіб життя. Коротко кажучи, вони просто ставали старшими. Вони не повинні були займатися спортом, запускати стартапи, займатися сексом з незнайомцями і починати все спочатку. Але саме так сьогодні виглядають життя багатьох жінок у віці від п’ятдесяти до шістдесяти, і я дуже рада передати всю складність їх реальності на сторінках книги, а тепер і на екрані”, – заявила Буншелл.

Розробляти серіал буде Paramount Television і Anonymous Content, однак наразі невідомо, чи будуть в ньому зніматися актриси з попередніх сезонів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com