“Кулуарність призведе до ескалації”: Ігор Палиця звернувся до Зеленського щодо ситуації на Донбасі

18.02.2020, 19:16
63720

Кулуарність в ухваленні надважливих рішень щодо воєнних дій на Донбасі призведе до ескалації конфлікту. Про це з трибуни Верховної Ради 18 лютого заявив народний депутат від групи “За майбутнє” Ігор Палиця.

Читайте також:“Не ставтеся по-скотськи до своїх колег”: нардеп з Волині розкритикував бюджет на 2020 рік

Він закликав президента Володимира Зеленського до діалогу з парламентом. Крім того, на думку депутата, міністр закордонних справ й міністр оборони мали б терміново зустрітися із народними депутатами у зв’язку із обстрілами на Донбасі.

“Дійсно, всі ЗМІ і штаб заявляють про напад російських військ на наших військових і на наші території. Хочу звернутися до Дмитра Олександровича і запропонувати запросити на закриту зустріч, на відкриту зустріч міністра закордонних справ, міністра оборони. Тому що ця кулуарність, яка була всі п’ять років попередньої влади, коли вони кулуарно домовлялися про щось у Мінську, щось підписували, парламент не знав, народ не знав, призвела до того, що ми втратили десятки тисяч наших братів і сестер. Давайте щиро й відкрито розмовляти з парламентом”, − заявив Ігор Палиця.

Читайте також: Загострення на Донбасі: США закликали РФ дотримуватися зобов’язань

“Я хочу звернутися до президента. Пане президенте, вам буде легше приймати рішення в Нормандському форматі, приймати рішення, коли ви будете зустрічатися один на один або разом в компанії з іншими президентами з Путіним, якщо за вами буде стояти парламент і буде згода або допомога парламенту у вашій нелегкій праці”, – додав він.

“Кулуарність знову доведе до того, що ми отримаємо ескалацію на сході, і за допомогою зброї нам будуть казати, що ви обіцяли – виконуйте. Цього не можна допустити”, – наголосив народний депутат.

Кулуарність у прийнятті важливих рішень щодо військових дій на Донбасі призведе до ескалації конфлікту. З трибуни Верховної Ради народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця закликав президента до діалогу з парламентом. Крім цього, міністр закордонних справ, міністр оборони повинні терміново вийти на зустріч із депутатами у зв’язку із обстрілами на Донбасі. «Ця кулуарність, яка була всі п’ять років попередньої влади, коли вони домовлялися про щось у Мінську, щось підписували, а парламент не знав, народ не знав, – призвела до того, що ми втратили десятки тисяч співгромадян», – наголосив Ігор Палиця.

Gepostet von УКРОП Українське об'єднання патріотів am Dienstag, 18. Februar 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com