Купівля вугілля у терористів: Медведчуку вручили клопотання про арешт або заставу в 1 млрд гривень

11.10.2021, 15:12
102701

Куму Путіна, нардепу Віктору Медведчуку, якого підозрюють у держзраді, 11 жовтня вручили клопотання про арешт або заставу у розмірі 1 мільярд гривень.

Читайте також: Важко ходити і складно говорити: стан Саакашвілі в СІЗО погіршився

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив однопартієць Медведчука, нардеп Ренат Кузьмін.

“Медведчуку щойно вручили клопотання про арешт або заставу в один мільярд гривень”, – написав він годину тому.

Нагадаємо, 8 жовтня голова СБУ Іван Баканов та генпрокурорка Ірина Венедіктова на спільному брифінгу повідомили про оголошення підозри народному депутату Віктору Медведчуку у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Народного депутата Віктора Медведчука підозрюють в тому, що через його дії в 2014-2015 роках енергетична сфера України була поставлена у залежність від Російської Федерації та терористичних організацій на Донбасі. Цим було підірвано економічну безпеку держави, позбавлено її можливостей для диверсифікації джерел постачання енергетичних ресурсів. Саме за сприяння Медведчука були організовані незаконні схеми для постачання вугілля з окупованого Донбасу на державні підприємства України.

Більше того, оприлюднені СБУ записи розмов народного депутата Віктора Медведчука підтверджують існування “вугільної схеми” та зацікавленість у ній влади РФ та колишніх вищих посадовців української держави.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com