“Кварталівець” Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО

23.10.2019, 13:10
48478

Продюсер  і генеральний  директор компанії “Квартал−концерт”, народний депутат від партії “Слуга народу” Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Про це повідомляє LIGA.net, посилаючись на прес−службу нардепа.

Читайте також: Комік Сергій Сивохо отримав посаду в РНБО

“У першу чергу, бачу свою роль у консультуванні секретаря РНБО з соціально−гуманітарних питань підконтрольної Україні території. Саме ця робота буде в унісон з моєю роботою в комітеті Верховної Ради з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій. Планів і завдань для себе ставлю безліч. Вважаю, що попереду на мене чекає багато продуктивної роботи”, − зазначив Ткаченко.

Ткаченко закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка. До 2014 року проживав у Луганську, де керував компанією “Майстер−шоу”, яка займалася організацією гастролей відомих артистів. Був продюсером і генеральним директором компанії “Квартал−концерт”.

Нагадаємо, 21 жовтня стало відомо, що креативний продюсер ТОВ “Квартал 95” Сивохо став радником секретаря РНБО. Сивохо − актор кіно і телебачення, телеведучий, продюсер, співак, шоумен, радіоведучий, пародист. Балотувався в народні депутати від партії “Слуга народу” на парламентських виборах 2019 року (округ № 49 в Донецькій області), але вибори програв.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com