Кварталівці висміяли ФОПів за пікет під час їхнього концерту. ВІДЕО

25.12.2020, 23:35
92075

Студія “Квартал 95” вкотре потрапила у незручне становище. Так, під час концерту, який відбувся 22 грудня у палаці “Україна” в Києві, вони висміяли підприємців, що прийшли з пікетом до будівлі з вимогою вплинути на владу, аби та створила нормальні умови для розвитку бізнесу

Як пише Depo.ua, частину випуску “Квартал 95” оприлюднив у своєму Telegram-каналі народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Києві розлючений натовп підприємців мітингує під час конерту “Вечірнього кварталу”.

Так, судячи з ролику, під час випуску “Чисто News” йшлося про те, що українським підприємцям за цю акцію заплатили більше, ніж 8 тисяч, які пообіцяв їм президент Володимир Зеленський.

“За годину участі в акціях вони (ФОПи, – ред.) заробили більше, ніж їм пообіцяв допомоги Зеленський”, – сказали у шоу.

Гончаренко засудив такий вчинок й наголосив, що “Квартал 95” у своєму репертуарі.

“Протест ФОПів у їхньому розумінні – це концерт. По цій же логіці, діяльність їхнього екс-колеги Зеленського та його Офісу має бути просто-таки карнавалом якимось. Шкода, що так звані гумористи чомусь не згадали, що в той день до палацу “Україна” стягнули поліцію з усього Києва, силовиків було в кілька разів більше, ніж самих людей в залі та поза ним. Але президент чомусь так злякався та вирішив продемонструвати силу там, де не чекали”, – додав нардеп.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com