Кинули техніку та “героїчно” ховалися в підвалі: на Донеччині ЗСУ відбили атаку ворога та отримали багато трофеїв

15.04.2022, 21:02
117522

У Донецькій області на початку квітня воїни 503-го окремого батальйону морської піхоти, яких ще називають “борсуками”, відбили атаку російських вбивць та захопили 21 одиницю ворожої техніки.

Читайте також: Данілов розповів, кого РФ планувала призначити маріонетковою владою в Україні

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

В області російські окупанти намагались наступати на українські позиції, проте дорогою вони підірвалися та загубили 4-5 одиниць бронетехніки. Потім вони пішли полями до найближчого населеного пункту, проте там на них уже чекали морпіхи. Під час руху наш підрозділ завдав окупантам вогневого ураження. По факту – знищив дві БМП-3 та один БТР-82А. Коли окупанти зайшли до селища, то почався бій.

“Під час “санітарно-епідеміологічних” заходів було знищено ворожий танк, три БМП-3 та два БТРи. Також противник вирішив, що ми краще за них зможемо використовувати їхню бронетехніку, тому залишив нам БМП-3 та два БТРи. А залишки “проривальників” відійшли у своєму, вже такому відомому напрямку. “Борсуки” продовжили зачистку селища, обійшли усі житлові будинки у пошуку тих, “когонєбрасают”. Як результат, знайшли шістьох окупантів, що героїчно ховалися в підвалі. Їх звідти дістали та передали відповідним структурам”, – каже український захисник.

Після бою було захоплено цілими та трохи ушкодженими шістнадцять БМП і п’ять БТР-82А. Частина цієї техніки вже виконує бойові завдання з українськими екіпажами.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com