Кива запропонував провести пресконференцію для свого статевого органу

4.10.2019, 21:12
45400

Нардеп від ″Опозиційної платформи – За життя″ Ілля Кива, який нещодавно потрапив в інтимний скандал на робочому місці, жартома запропонував скликати прес-конференцію для свого статевого органу. Про це парламентар заявив у соціальній мережі Facebook в одному з коментарів. Відповідним скріншотом поділився журналіст та блогер Євген Спірін.

Читайте також: Ілля Кива розповів, чому мастурбував у Раді

″Гаразд, дівчатка цікавляться та обговорюють. Але стільки збудилося хлопчиків історіями про мій х*й! Хлопці, якщо так піде далі, доведеться робити прес-конференцію для х*я і там, хлопчики, ви зможете задати йому питання і обговорити всі питання, і теми, що вас цікавлять!″ – написав Кива у коментарі під одним із постів про свій сексуальний скандал.

Один із користувачів соцмережі зробив зауваження нардепу щодо відсутність розділових знаків у його коментарі. На це Кива відповів: ″Вибачте, але тут розмовляють про мій х*й. Коми на х*й!″

Крім того, політик вподобав один з коментарів такого змісту: ″Став лайк, якщо замість кави з ранку віддаєш перевагу пересмикнути затвор на роботі″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com