Кияни завершили внічию другий єврокубковий матч у сезоні

25.10.2019, 09:10
48799

На НСК “Олімпійський” у Києві 24 жовтня відбувся матч третього туру групового етапу Ліги Європи між київським “Динамо” і данським “Копенгагеном“. Повідомляє УНІАН.

Читайте також: Український футболіст поповнить склад білоруського ФК “Динамо-Брест”

Команди зіграли внічию − 1:1. Данці вже в першій атаці вийшли вперед. На третій хвилині пішла подача на дальню штангу і зкидка в центр на Сотіріу, який в дотик прошив сітку воріт Бущана з двох метрів. Надалі динамівці частіше контролювали м’яч, але “Копенгаген” дуже надійно оборонявся. Крім того, на 22−й хвилині Бущан врятував ворота господарів після двох ударів суперника. Відповісти вдалося на 33−й хвилині, коли Де Пена здалеку потужно пробив з лівої − голкіпер тільки з другої спроби забрав м’яч.

Наприкінці команди втомилися, але все одно намагалися діяти на зустрічних курсах. Михайличенко випустив на поле Гармаша, але підсилити атаку таким рішенням не вдалося.

“Динамо” − “Копенгаген” − 1:1 Гол: Шабанов, 53 − Сотіріу, 2 “Динамо”: Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Де Пена (Гармаш, 80), Вербич, Бєсєдін “Копенгаген”: Юнссон, Бартолєц, Папаяннопулос, Нельссон, Ов’єдо, Стаге, Зека, Фішер (Томсен, 75), Сантос (Бендтнер, 89), Сотіріу, Фальк (Варела, 87) Попередження: Сидорчук, Вербич, Кендзьора, Бєсєдін – Стаге

Команди набрали по п’ять очок і продовжують ділити перші два місця в групі B. “Динамо” наступний матч проведе також проти “Копенгагена”, але на виїзді. Гра пройде 7 листопада.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com