Київ в заторах після закриття метро

18.03.2020, 09:31
66777

З 17 березня в рамках карантину, введеного через коронавірус, в Києві закрили метро. На ранок 18 березня в столиці утворився транспортний колапс, місто паралізували затори, інформує РБК-Україна.

Читайте також: У Дніпрі закривають метрополітен

Правий берег

Згідно з даними Google Maps, у столиці на правому березі утворились значні пробки. Зокрема, на проспекті Перемоги, проспекті Валерія Лобановського, Набережному шосе, Голосіївському проспекті, проспекті Леся Курбаса, вулиці Набережно-Рибальська, вулиці Набережно-Хрещатицька, на Подолі. Також ускладнений рух транспорту на вулиці Богатирська, проспекті Героїв Сталінграду, вулиці Олені Теліги.

Пробки зафіксовані на всіх київських мостах: Північному, Південному, Дарницькому, мосту імені Патона, мосту Метро.

Лівий берег

На лівому березі пробки зафіксовані на проспекті Соборності, проспекті Миколи Бажана, Броварському шосе, бульварі Перова.

Як заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, у Києві не будуть збільшувати кількість пасажирського транспорту після закриття метро. Столична влада закликає киян залишатися вдома.

Читайте також: Уряд закрив пасажирське сполучення між містами та припинив роботу метро

Крім того, у транспорт не будуть пускати пасажирів без масок. А в самому транспорті одночасно можуть знаходитися не більше 10 осіб. Дотримання цієї норми контролюватиме поліція та СЕС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com