Київська поліція виявила порушення умов карантину у 28 нічних розважальних закладах (фото, відео)

13.07.2020, 16:10
78214

Працівники поліції Києва продовжують перевіряти розважальні заклади та заклади громадського харчування на дотримання карантинних обмежень. За останні дві доби мобільні групи столичної поліції перевірили 531 заклад господарської діяльності з надання різних послуг та склали 97 адміністративних протоколів за порушення умов карантину, що  передбачає накладення штрафу на посадових осіб від 34 до 170 тисяч гривень.Також, правоохоронці постійно нагадують власникам та співробітникам вказаних об’єктів про адміністративну й кримінальну відповідальність за порушення вимог законодавства щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції.

Читайте також: Українська лікарка, яка рятує від COVID-19, вразила мережу фото після важкої роботи

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу МВС

Упродовж останніх вихідних поліцейські у складі мобільних груп перевірили 531 заклад господарської діяльності, серед яких розважальні заклади, заклади громадського харчування та торгівлі.

За результатами перевірки у 97 закладах виявили порушення карантинних обмежень, серед яких 28 нічних клубів, дискотек тощо. За не виконання вимог ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення на посадових осіб закладів складено адміністративні протоколи, за що передбачено покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тис. гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com