Лебедєв заявив про завершення боксерської кар’єри

3.01.2020, 08:11
58550

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA і IBF Денис Лебедєв підтвердив інформацію про завершення своєї кар’єри. Росіянин також прокоментував свою поразку Табісо Мчуну.

Читайте також: Усик заявив, що відмовився від чемпіонського титулу і бою з росіянином Денисом Лебедєвим

″Я повинен був перемагати в цьому бою, але я поступився. Я не програв, я просто не зміг виграти. Особливо майстерного в суперника нічого не було, але я і з таким не зміг впоратися. Треба було знайти в собі сили і сказати собі “вистачить”.

Що ви маєте на увазі під прощальним боєм? Сказати тренерам спасибі? Це буде більше схоже на шоу. Тобто треба буде вибрати супротивника свідомо слабкішого за себе. Я таких речей не люблю. Якщо ти виходиш битися, то завжди повинен бути інтерес. А вибрати когось заздалегідь для перемоги? Ні, я дивлюся на ці речі по-іншому. В останньому бою я намагався виграти, але це був не найгірший бій.

Я дуже вдячний моїм уболівальникам, що вони підтримували мене. Після поразки мені в коментарях ніхто не написав “мішок”, “лох”. Я дуже вдячний всім за підтримку! Просто прийшов час сказати собі ″стоп″, – цитує Лебедєва РИА Новости.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com