Леонід Кравчук назвав зустрічі Тристоронньої контактної групи імітацією перемовин

30.01.2021, 13:00
93853

Перемовини щодо Донбасу не дозволяють розраховувати на жодні поступки з боку Росії. Кремль продовжує реалізовувати агресивний план стосовно України.

Читайте також: ТКГ погодила чотири нові ділянки розведення сил на Донбасі

На Російську Федерацію необхідно тиснути, щоб змусити виконати попередні домовленості. Про це 29 січня в ефірі телеканалу НАШ повідомив Леонід Кравчук, голова української делегації в Тристоронньої контактної групи по Донбасу. Відео опублікували на “Ютьюбі”, – повідомляє ASPI news.

Кравчук зазначив, що на зустрічах побачив певну імітацію перемовин. Він відкинув варіант стосовно того, що Київ піде на поступки. Росіяни думають, що нібито здатні вплинути на ситуацію, але це не так.

Політик додав, що поруч з Росією жити непросто. Зайвих ілюзій щодо розмов з таким сусідом в українців не повинно бути: “Ми працюємо сім років і практично об’єднуємо дуже мало, а останні півроку – взагалі нічого, тому що у Росії інші погляди”.

Леонід Кравчук не планує припиняти роботу у делегації. Він має намір оцінити усі кроки РФ та української влади заради мирного урегулювання ситуації на окупованій Росією частині Донбасу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com