Лесю Нікітюк розкритикували за відпочинок в Африці

4.12.2021, 14:00
106411

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк вирішила влаштувати для себе зимові канікули, тому відправилась на відпочинок. Для відпустки жінка обрала Африку

На сторінці в Instagram телеведуча опублікувала перше фото з відпочинку. Однак, замість компліментів вона отримала велику кількість хейту. Лесю Нікітюк розкритикували за відпочинок в Африці, адже звідти світом шириться новий штам COVID-19 – Омікрон.

Відомо, що телеведуча відправилась на відпочинок зі своєю подругою Валерією. За словами зірки, наразі вона знаходиться на острові Сал.

Читайте також: Вчені назвали несподівану користь сиру: зміцнює організм і допомагає схуднути

Леся Нікітюк насолоджується відпусткою в теплих краях та ділиться з шанувальниками своїми емоціями. На фото жінка позує у білосніжному купальнику та з рушником на голові.

Вона постала перед камерою на узбережжі моря. У дописі Леся Нікітюк повідомила, що останній раз відпочивала в Африці чотири роки тому. За словами жінки, тоді зірка була ведучою “Орла і Решки”. Однак, колись блогерка жила на безлюдному острові, а зараз насолоджується справжньою відпусткою.

Велику кількість фоловерів дуже обурила світлина Лесі Нікітюк. За їхніми словами, телеведуча не зможе повернутись додому, адже в’їзд в Україну з Африки заборонено.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com