Лежала у нейтральній смузі: українка померла після спілкування з прикордонниками РФ, – ЗМІ

8.02.2024, 13:31
153879

Літня українка померла після грубого поводження з боку російських прикордонників. Її тіло знайшли в нейтральній смузі єдиного діючого прикордонного переходу між РФ і Україною.

Читайте також: Потенційний сценарій атаки Путіна на Європу: The Telegraph опублікувала карти

Як пише телеграм-канал “Попіл”, інцидент стався в другій половині січня між КПП “Колотилівка” (Бєлгородська область) і КПП “Покровка” (Сумська область).

“Літній українці, з якою грубо спілкувалися російські прикордонники, стало погано під час переходу. Її без свідомості виявив в нейтральній зоні хлопець, який йшов за нею через гуманітарний коридор. Поки він намагався привести її до тями, вона померла”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прикордонники з жодної зі сторін не мають право заходити на територію нейтральної зони. Тому, хлопцю, що знайшов жінку, довелося кілька годин тягнути тіло по снігу до українського КПП.

На фото, яке, ймовірно, зробив очевидець, – жінка, одягнена в темний верхній одяг, на ній також – світлий головний убір. Українка лежить поперек стежки, протоптаної в снігу. Поруч, очевидно, сумка з її речами.

t.me/belpepel

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com