Лікарі повідомили у якому стані Кулеба та його діти після аварії

24.11.2019, 21:15
53871

Микола Кулеба, який 24 листопада разом із  синами потрапив у ДТП, наразі у стані середньої тяжкості. Він в повній свідомості, загрози його життю немає. А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні лікарні Феофанія. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Показали відео жахливої аварії за участі Кулеби та його синів (відео)

Уточнюється, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно−мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс . Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

А от його старший син Тимофій − у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно−мозкова травма. Чи є загроза життю− не повідомляють.

Щодо молодшого сина Єлісея, поки невідомо, у якому він стані. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в “Охматдиті”.

На своїй сторінці у Facebook Микола Кулеба подякував українцям за підтримку і пообіцяв повідомити всі деталі ДТП згодом.

“Дякую всім, хто турбується про моє здоров′я та здоров′я моїх дітей. Наразі я перебуваю в лікарні разом із синами. Дякую вам за підтримку. Наразі найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва”, − написав він.

Нагадаємо, сьогодні, 24 листопада, уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом з двома синами потрапив в аварію .

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com