Лікарі розповіли про спосіб знизити ризик серцево-судинних захворювань
Включення в раціон бобів, сочевиці й гороху знижує ризик виникнення різних серцево-судинних захворювань. Про це йдеться в статті американського комітету лікарів щодо відповідальної медицини, передає MedicalXpress.
Читайте також: Вчені визначили причину появи жиру на животі
За словами вчених, вживання бобових знижує ризик інфарктів та інсультів на 10%. Це пояснюється високим вмістом клітковини, білка та інших мікроелементів в цих продуктах.
Зазначається, що боби містять мало жирів, мають низький глікемічний індекс і не містять холестерину.
Додавання бобів в раціон може стати потужним засобом боротьби з серцево-судинними захворюваннями і допомогти в зниженні кров’яного тиску.
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook, Telegram та Instagram
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)