Лікарка попередила про небезпеку кави зранку

27.04.2021, 21:07
96523

Найгірший варіант почати свій ранок – з кава натщесерце, особливо людям з підвищеною кислотністю. Крім того, що навіть одна чашка напою може викликати печію, подразнювати слизову і стимулювати вироблення соляної кислоти також може в невідповідний час дня чи після поганого нічного сну спровокувати у вас почуття слабкості.

Читайте також: Як кава впливає на цикл сну та бадьорості людини?

Про це Daily Mail розповіла терапевтка Кетрін Келлі, вона рекомендує пити каву по закінченню 30 хвилин після пробудження, поки ви не прокинетеся належним чином.

З точки зору енергії: якщо випити кави в невідповідний час дня, коли ви не прокинулися повністю, можете відчути себе досить слабким.

Лікарка застерегла від вживання кави після поганого нічного сну, оскільки, за її словами, дослідження показують, що рівень цукру в крові у людей різко підвищується протягом дня після цього.

“Університет Бата провів дослідження для звіту в минулому році про людей, які погано спали, а потім пили каву, коли прокидалися і виявили, що рівень цукру в їх крові значно підвищився”, – зазначила Келлі.

Запам’ятайте, якщо ви вип’єте каву після сніданку, у вас не буде такого ж стрибка цукру в крові, тому що клітковина і білок з вашого сніданку допоможуть зупинити це.

Фахівець також порадила любителям кави вибирати чорний необроблений, а не “сублімований” тому, що необроблена кава містить більше антиоксидантів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com