Лікувався отруйною жабою від похмілля: у Росії помер колишній топменеджер “Лукойлу”

9.05.2022, 12:02
119291

Колишній топменеджер російського нафтового гіганта “Лукойл”, мільярдер Олександр Суботін, помер у Митищах після проведення антипохмільного сеансу з шаманами.  Протягом кількох днів російський багатій Суботін безперервно вживав алкоголь.

Про це пише у Telegram видання Mash.

Шаман Магуа та його дружина, за інформацією журналістів, приймали клієнтів у приватному будинку та пропонували лікування отруйною жабою. Потерпілому надрізали шкіру та капали отруту жаби. Після блювоти йому мало стати краще.

Магуа, за даними видання, практикував виклик духів, жертвопринесення звірів і купав клієнтів у крові.

Видання зазначає, що Суботін знав давно сімейство Магуа та часто користувався їхніми послугами. У процесі лікування похмілля йому зненацька стало зле — заболіло серце. Шаман не викликав “швидку”, дав потерпілому “Корвалол” і поклав спати.

“Серед окультної мішури російський мільярдер помер. Подружжя-шамани, які приїхали до поліції, сказали, що з померлим просто дружили. Стало погано Олександру від отруйних жаб або від чогось іншого — незрозуміло, але скоро в цьому розбереться слідство”, — йдеться в повідомленні.

Джерела російського каналу Ren.tv стверджують, що Суботін кілька днів пиячив. Його дружина поїхала на батьківщину та просила друзів доглянути за чоловіком.

Тіло Суботіна знайшла в кімнаті на цокольному поверсі подруга його дружини — він лежав на ліжку і поряд був флакон із “Корвалолом”. Офіційно про смерть Суботіна ще ніхто не повідомляв.

Олександр Суботін обіймав посаду члена правління ТОВ “Торговий дім Лукойл”. Після роботи в “Лукойлі” Олександр Суботін став власником “Нової транспортної компанії” (НТК).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com