Літак з тілами загиблих українців в Ірані прибув до України: триває церемонія прощання (наживо)

19.01.2020, 11:40
60268

У Міжнародному аеропорту “Бориспіль” розпочалася церемонія вшанування пам’яті українських пасажирів та членів екіпажу рейсу PS752 літака авіакомпанії ″МАУ″, які загинули внаслідок катастрофи в Ірані. Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Загинули цілі сім’ї та молодята: опублікували фото пасажирів фатального рейсу “Тегеран-Київ”

Як зазначається, в аеропорту зібралися родичі загиблих, також багато людей прийшло з квітами. На церемонії присутні представники медичних служб, Державної служби надзвичайних ситуацій, бійці Національно гвардії, працівники Національної поліції.

Літак із тілами загиблих прибув об 11 годині. Церемонія вшанування пам’яті загиблих проходитиме в Терміналі В Міжнародного аеропорту “Бориспіль” із 12 години.

Попри церемонію вшанування пам’яті, аеропорт працює у штатному режимі, вильоти з інших терміналів відбувають за графіком. Пасажирів завчасно попередили про те, що у період з 12 до 13 год. буде обмежено рух на дорозі у напрямку до аеропорту “Бориспіль”, зокрема, перша та друга лінії під’їзду до терміналу В блоковані з міркувань безпеки. Доступні для проїзду третя та четверта лінії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com