У Білорусі арештували директорів усіх цукрових заводів

28.01.2020, 19:46
61242

У Білорусі минулого тижня затримали керівників усіх чотирьох цукрових заводів, повідомляє у вівторок, 28 січня, портал tut.by з посиланням на джерела.

Читайте також: Лукашенко розповів, чому не користується смартфоном

“Наприкінці минулого тижня у цій справі було затримано 11 осіб, повідомили два не пов’язаних між собою джерела й уточнили, що справу розслідує Комітет державної безпеки. У комітеті “коментарів для ЗМІ” як і раніше, немає”, – йдеться в повідомленні.

За даними видання, затриманий директор Скидельського цукрового комбінату Дмитро Єгоров, директор Городейського цукрового комбінату Михайло Криштапович, директор Слуцького цукрорафінадного заводу Микола Прудник і директор Жабінковського цукрового заводу Віктор Миронов.

Також наголошується, що фігурантом “цукрової справи” є і керівник Білоруської цукрової компанії Дмитро Кирилов.

За даними видання, директор Городейського цукрового комбінату Михайло Криштапович був затриманий, коли “летів на відпочинок”. “Але літак Мінськ – Мюнхен повернули біля Вроцлава. Криштаповича зняли з борта в Гродно”, – стверджує ЗМІ.

“Жодне силове відомство не коментує, чому в п’ятницю повернули літак Мінськ – Мюнхен і куди зникли директори всіх цукрових заводів”, – наголошується в публікації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com