Лукашенко виступив проти Brexit і заявив про бюрократію в ЄС

13.11.2019, 08:14
51871

Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив проти виходу Великобританії з Євросоюзу, а також вказав на бюрократію у країнах ЄС. Про це він заявив у вівторок, 12 листопада, виступаючи у Відні на австрійсько-білоруському бізнес-форумі, повідомила прес-служба глави республіки.

Читайте також: Лукашенко вперше за три роки відвідає ЄС

Лукашенко підкреслив, що є затятим прихильником єдиного Євросоюзу, без Brexit, оскільки ЄС “є однією зі світових геополітичних опор”.

″Якщо висмикнути цю опору з-під системи, я боюся, що вона може не втриматися, тому я виступаю за вашу єдність″, – заявив білоруський лідер.

Він також висловив думку, що Євросоюз не повинен бути так забюрократизирований, як зараз. За словами Лукашенка, часом на прийняття рішення йде дуже багато часу, а держави ЄС часто, не розбираючись, слідують за думкою однієї або декількох країн.

″Без розбору піднімаєте руки. Не можна. Треба вникати у ситуацію. Не так просто навколо нас. Свідченням тому є Україна. Якщо ви вважаєте, що це далеко, – помиляєтеся. Це в нашому домі, і ми повинні в ньому підтримувати порядок″, – зазначив президент Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com