Лукашенко заявив, що провів в Україні “спецоперацію” зі звільнення громадян Білорусі

7.04.2022, 21:01
116949

Самопроголошений керівник Республіки Білорусь Олександр Лукашенко розповів, що в Україні нібито заарештували майно РБ, а з ним — близько сотні білорусів. За словами диктатора, для їх звільнення була проведена “спеціальна операція” — звісно ж, вигадана.

Читайте також: В Одесі затримали «блогерку», яка зливала росії відео з українськими ППО

Відповідну заяву узурпатор зробив під час засідання Ради нацбезпеки Білорусі.

“Дійшло до того, що ці негідники почали захоплювати там наших людей, насамперед водіїв автомобілів, які на той час потрапили туди”, — сказав Лукашенко, маючи на увазі Україну.

Далі диктатор заявив, що українці нібито заарештували півтори тисячі вагонів і до сотні транспортних засобів, якими володіли білоруси. Людей, за словами узурпатора, теж взяли в полон.

“Я попереджав українців, що ми змушені будемо провести спеціальну операцію зі звільнення цих людей. Ми таку спецоперацію провели. І всіх наших людей звільнили”, — додав Лукашенко.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Республіка Білорусь активно використовується РФ, як плацдарм для наступу і обстрілів. Наприклад, минулого тижня за одну добу з РБ по нашій країні було випущено 20 ракет.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com