Лукашенко заявив, що Путін зробив Україні “хорошу пропозицію”, як закінчити війну на Донбасі

13.11.2021, 17:33
105050

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що президент держави-агресорки в 2015 році зробив Україні “хорошу пропозицію” щодо закінчення війни на Донбасі. Йшлось про проведення там місцевих виборів.

Читайте також: Білоруські військові намагались прорвати кордон з Польщею та видали мігрантам сльозогінний газ – Straż Graniczna

Про це повідомляє БЕЛТА.

Лукашенко заявив, що Путін в 2015 році просив переказати Порошенку, що війна може закінчитись тоді, коли Україна проведе вибори на Донбасі. Самопроголошений президент Білорусі заявив, що “це була хороша пропозиція”.

“Місцеві органи влади сьогодні провели вибори, завтра-післязавтра нове покоління прийде і все забудеться. Фашисти знищили 30 млн людей! Але ми ж з німцями спілкуємося. І Путін запропонував хороший варіант. Я поїхав до Порошенка, по поличках розклав. Відмовитися – не можна. Відмовився”, – заявив Лукашенко.

Самопроголошений президент Білорусі додав, що він до Зеленського ставився, як “до своєї дитини”.

“Я до нього ставився по-людськи, допомагав! Але я розумів конфлікт: він не любить Путіна, не розуміє. Путін жорстко поставив себе. А я між ними “бігав”, думав, все-таки ми ж втрьох, ми ж слов’яни”, – заявив Лукашенко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com