Лукашенко заявив, що Україна є “спільною бідою” для Білорусі та ЄС

22.07.2019, 16:51
34103

Олександр Лукашенко закликав Європейський союз допомогти стабілізувати ситуацію в Україні – у своїй репліці президент Білорусі сказав, що Україна є ″спільною бідою″ ЄС і Білорусі. Про це повідомляє місцевий портал ″Sputnik″.

Читайте також: Лукашенко відпустив на свободу декілька тисяч ув’язнених

″У нас є з вами спільна проблема, можна сказати, біда – Україна. Я дуже добре знаю український народ і все те, що сьогодні відбувається в Україні, цей народ того не заслужив″, – заявив Олександр Лукашенко в ході робочої зустрічі з главою представництва ЄС в Білорусі Андреа Вікторин.

За словами Олександра Лукашенка, після того як в Україні відбулися президентські і парламентські вибори, питання, пов’язане з владою в країні, там було вирішено. Він нагадав, що раніше Євросоюз подав безліч обнадійливих для України і її народу сигналів.

″Я б вас дуже просив посприяти стабілізації ситуації в Україні”, – звернувся він до представника ЄС і попросив передати в Брюссель сигнал, що ″Україна потребує підтримки″.

Олександр Лукашенко стверджує, що Європейський союз відповідальний за українські події, оскільки пропонував Києву альтернативу у вигляді зближення з Європою.

″Європейський союз сказав А, повинен сказати Б, якщо говорити відверто. Треба допомогти українському народові″, – підсумував глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com