Лукашенко заявив, за якої умови Путін може застосувати ядерну зброю

14.06.2023, 23:05
142218

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що російський диктатор Володимир Путін може вдатися до застосування ядерного озброєння, якщо буде загнаний у кут.

Читайте також: Звільнене Благодатне зачищають від російських зеків, яких тут тримали задля оборони: найзатятіших ліквідовують

Про це він сказав в інтерв’ю російським пропагандистам.

Він наголосив, мовляв, вони теж “бояться” і “жити хочуть”. Адже це “може призвести, як фахівці кажуть, до всесвітньої катастрофи: куля може з орбіти зійти, якщо вся ця зброя вибухне”.

“Зброя ядерна для того й існує. Натиснуть чи не натиснуть (Кремль – Ред.) Натиснуть, але в одному разі: якщо ви робитимете небезпечні рухи, тобто якщо вторгнетеся на територію РФ, і це загрожуватиме існуванню Росії; якщо ви Путіна поставите до стінки або в кут заженете, і іншого виходу не буде (з кута тільки вперед можна вийти), ось тоді – чекайте. Тому поки ще є така можливість, давайте домовимося”, – заявив Лукашенко.

Білоруський диктатор заявив, що “має інформацію, від якої всі там вибухнуть”: в Україні абсолютна більшість людей хочуть припинити війну, зокрема військові. Він цинічно закликав припинити війну, а потім розбиратися, хто винний. З його слів, “розбирання” в такому разі будуть не на користь України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com