Лукашенко звільнив губернатора через погані умови утримання корів

27.03.2019, 17:31
18306

Президент Білорусі Олександр Лукашенко позвільняв чиновників у Могильовській області, коли побачив, в яких умовах утримують корів в агрохолдингу ″Купалівська″.Про це повідомляє БЕЛСАТ TV.

Читайте також: Лукашенко невдало пожартував, фотографуючись з дітьми (відео)

Візит президента до агрохолдингу 26 березня показав телеканал ОНТ. Лукашенко оглядав умови, в яких утримують корів, та обурювався, називаючи корівник ″Освенцимом″, вживаючи нетипову для президентського статусу лексику.

″Навіщо ви мене сюди привезли? Щоб я зараз службі безпеки доручив надіти вам наручники, і Кочанову слідом сюди? А Анфімова вижену з роботи. Якщо людина не розуміє, що це Освенцим. А ви його ставите керівником холдингу. Я вас взагалі не розумію″, – сказав Лукашенко.

″Тут має бути сухо, чисто, розумієш? Вони ж серуть одна на одну, стоять одна на одній. Тут повинна стояти людина і постійно чистити. А ви мене переконуєте, що це нормально. Ти подивися на цю худобу! Вона ж уся обісрана″, – сказав глава білоруської держави.

За підсумками відвідування холдингу Лукашенко відсторонив від посади голову Могильовського облвиконкому Володимира Доманівського. Крім того, представника президента в Могильовській області Геннадія Лавренкова понизили на посаді. Також було змінено голову агрохолдингу ″Купалівська″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com