Луценка з родиною помітили в аеропорту Риму (фото)

4.05.2019, 22:52
23586

Родину генпрокурора Юрія Луценка помітили в аеропорту Риму під час реєстрації на рейс, яким вони поверталися в Україну цієї ночі. Про це повідомляють читачі “Страни”, які надіслали до редакції кілька фотографій.

Читайте також: Луценко з дружиною “гуляє” в Римі в куртці за 60 000 гривень (відео)

На знімках зображені генпрокурор Юрій Луценко, його дружина – народний депутат Ірина, а також молодший син Віталій.

За інформацією наших співрозмовників, дані фото були зроблені увечері 3 травня в міжнародному аеропорту Фьюмічіно імені Леонардо да Вінчі під час проходження реєстрації. Борт з подружжям Луценко на борту приземлився в Києві близько 01:00 4 травня.

На Луценку-старшому був трикотажний кардиган в стилі печворк, джинси і білі кросівки. А ось дружина генпрокурора, 52-річна нардеп Ірина Луценко для подорожі на літаку вибрала більш екстравагантний наряд: шкіряну куртку і чорну капелюх. Образ доповнювали штани в білу смужку і кросівки з білими аксесуарами. До речі, футболка на Ірині елітного німецького бренду Escada (дизайнером і співзасновником бренду була Маргарета Лей, з чого і було назва головної лінії бренду Escada by Margaretha Ley – Прим. Ред.) Є справжнім раритетом – такі знайти складно в продажу і продаються вони по 2000 грн.

Відзначимо, що у дружини генпрокурора, яка останній рік-півтора активно використовує досягнення пластичної хірургії, декоративної косметики на обличчі не було.

Образ сина Луценка, Олександра, поєднувався з батьківськими: на ньому була чорна шляпа і кардиган.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com