Луценко розповів, про що “збрехала” Йованович

18.11.2019, 11:32
52750

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко стверджує, що колишня пані посол США в Україні Марі Йованович збрехала під час виступу у Конгресі у справі імпічменту президента США Дональда Трампа.

Читайте також: “Вона бреше і я маю докази”: Луценко звинуватив Йованович у брехні

В інтерв’ю “Українській правді” Луценко розповів, що він звертався до посольства США в Україні із проханням організувати зустріч з генеральним прокурором США. Луценко хотів обговорити з американським колегою питання повернення 7 мільярдів доларів, які, за словами ексочільника ГПУ, оточення Віктора Януковича вивело з України до США.

“У показах Марі Йованович Конгресу є пряма брехня. Вона стверджує, що я хотів цієї зустрічі, але відмовився надати документи про те, що саме я хочу обговорити в Штатах”, – сказав Луценко.

Ексгенпрокурор показав журналісту листа, датованого 28 жовтня 2017 року.

“І Марі Йованович сказала неправду Конгресу США, коли сказала, що я не надав інформації, з чим я хочу зустрітися з генеральним прокурором США… Я хотів добитися повернення в Україну 7 мільярдів доларів. На жаль, я не знайшов підтримки ні в центральній правоохоронній системі США, ні у посольства”, – сказав Луценко.

Він зазначив, що не знає, чому Йованович може говорити неправду про нього і його “дуже дивує, як вони вільно поводяться у своїх показах перед Конгресом”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com